Fabian Florant organiseert eigen wedstrijd


Op woensdag 19 augustus organiseert Nederlands kampioen hinkstapspringen Fabian Florant zijn ‘eigen’ Fab Jumper’s Invitational op Haag Atletiek. Door de weinige wedstrijden die er momenteel georganiseerd worden heeft Florant nu zijn eigen wedstrijd opgezet waarbij hij hoopt op deelname van toppers in het hinkstapspringen.

Op 29 augustus neemt Florant deel aan het NK Atletiek waar hij zijn nationale titel gaat verdedigen in Utrecht. Of dat zijn laatste NK wordt is nog niet zeker. Vanwege familie en zijn maatschappelijke loopbaan licht de focus van de atleet die niet financieel gesteund wordt door het NOC*NSF wat minder op atletiek. Wel houdt hij in zijn achterhoofd dat hij graag in 2021 deel wil nemen aan de uitgestelde Olympische Spelen in Tokio. Het zouden zijn tweede Spelen gaan worden.

Kortom, de Haag-atleet is er nog niet.

Geef een reactie