Elia gaat praten met ADO en Twente

Eljero Elia heeft tegenover FOX Sports laten weten pas na de Europese verplichtingen van zijn huidige werkgever Istanbul Başakşehir na te gaan denken over zijn voetbaltoekomst. Wel liet hij weten dat die toekomst heel goed in de Hofstad zou kunnen liggen maar evengoed in Enschede.

Hij wil graag weten hoe de clubs erin staan en wat ze willen en pas dan gaat hij zien welk het plaatje het beste past. De geboren Voorburger heeft sowieso niet te klagen over belangstelling, want ook Fenerbache en Panathinaikos zouden Elia graag willen  inlijven.

Frank Schouten, zaakwaarnemer van Elia, heeft laten weten dat de aanvaller zich eerst zal focussen op het restant van het Europa League seizoen van de Turken.

Komende woensdag verdedigt Elia met zijn teamgenoten in Denemarken tegen FC Kopenhagen een 1-0 voorsprong in de achtste finale van de Europa League.       

Geef een reactie