Cairox en Hijs Hokij gaan ondanks coronacrisis door met elkaarHijs Hokij is trots en verheugd om te melden dat Cairox aanblijft als hoofdsponsor en naamgever van de club. De lucht- technische groothandel van HC Groep heeft het hoofdsponsor contract met de Haagse ijshockeyvereniging, wat deze zomer afliep, met één jaar verlengd. “In deze tijd fantastisch nieuws”, zegt voorzitter Harry Vlaardingerbroek.

Sinds de zomer van 2018 is Cairox hoofdsponsor van Hijs Hokij Den Haag. De naam van het bedrijf uit Waalwijk prijkt niet alleen op de voorkant van de shirts, maar ook in grote letters boven de ingang van de hal. Sindsdien heeft Cairox een belangrijke bijdrage geleverd aan de behaalde sportieve successen en professionalisering binnen de club.

Vertrouwen
“Wij zijn er trots op dat Cairox juist nu in deze tijd het vertrouwen in het partnership uitspreekt”, vertelt voorzitter Harry Vlaardingerbroek. “Dit helpt ons in het realiseren van onze ambities.”

Ook Ron van Kan, CEO van HC Groep, is tevreden met de overeenkomst: ”In de afgelopen seizoenen hebben onze medewerkers en onze relaties veel plezier beleefd aan de wedstrijden van Hijs Hokij. Het strijden naar het hoogst haalbare en de juiste teamspirit zijn kenmerken die Hijs Hokij en de HC Groep delen. Wij laten in deze bizarre tijden onze klanten, maar ook Hijs Hokij niet in de steek en hopen op een mooi seizoen in goede gezondheid”, aldus Van Kan.

Over HC Groep
Een gezond en comfortabel binnenklimaat heeft een positieve invloed op mensen; als marktleider op het gebied van binnenklimaattechniek speelt HC Groep hierin een belangrijke rol. Het bedrijft beschikt over meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van binnenklimaattechniek. Verspreid over 4 locaties in Nederland en 2 locaties in het buitenland zijn meer dan 250 medewerkers dagelijks betrokken bij de uitwerking van specialistische vraagstukken op het gebied van klimaattechniek.

Geef een reactie