ADO Den Haag huurt Duitse spits van FC Utrecht

Omroep West meldt dat ADO Den Haag spits Jonas Arweiler (23) komend seizoen van FC Utrecht zal huren. De Duitser tekent maandag zijn contract bij de Haagse BVO.

Centrumspits Arweiler kwam in 2018 bij de ploeg in de Domstad van het tweede team van Borussia Dortmund. De aanvaller speelde bij de Utrechtenaren voornamelijk in Jong FC Utrecht waarvoor hij in 55 wedstrijden tot 15 doelpunten kwam. In februari maakte hij zijn debuut voor de ploeg van trainer John van den Brom en wist gelijk het net te vinden. 

Muringen
Centrale verdediger Dehninio Muringen (21) wordt door ADO Den Haag komend seizoen verhuurd aan het in de Keuken Kampioen Divisie uitkomende FC Dordrecht. Hij volgt daarmee de weg van Robin Polley die al eerder aan de Schapenkoppen werd verhuurd. De geboren Amsterdammer kwam medio 2018 naar de residentieclub via Jong FC Utrecht. Zijn optreden in de hoofdmacht van de Haagse BVO bleef beperkt tot één optreden (23 november 2019  na rust thuis tegen Willem II).  

Geef een reactie