The Hague Swimming en Rotterdam Swimming onder nieuwe naam

The Hague Swimming en Rotterdam Swimming gaan samen verder onder een nieuwe naam.

Vanaf 1 augustus gaan de startgemeenschappen The Hague Swimming en Rotterdam Swimming verder onder één naam, Blue Marlins. Deze internationale naam bedacht door onze leden tijdens brainstormsessies en de logo geïnspireerd door grote Amerikaanse sportclubs geeft fantastisch weer wat we willen uitstralen. Een ambitieuze samenwerking tussen Racing Club, Zwemmen Rotterdam Zuid en Z&PC Rotterdam, met een KNZB opleidingscentrum in Den Haag en een 50 meter bad in Rotterdam en Den Haag. Al een aantal jaar actief in de top van Nederland en met deze vernieuwde en eensgezinde uitstraling gaan wij op weg naar nog meer succes.

Blue Marlins biedt plek voor ieder type wedstrijdzwemmer. Van de supertalenten die meedoen in de (inter)nationale top tot de recreatieve zwemmers, van masters van 20 tot 80 jaar tot de allerjongsten, die net hun B-diploma hebben en instromen in onze eigen Blue Marlins Swim Academy. En alles onder leiding van een enthousiast en professioneel trainersteam.

Geef een reactie