Lach je Fit – Lachsport in The Hague Beach Stadium

Lachsport – unieke combinatie cultuur en sport met o.a. Najib Amhali en Sanne Wallis de Vries. In plaats van achterover te leunen in een stoel zal je actief mee moeten doen!. De eerste Special Workout in de reeks Lach je Fit vindt plaats op zondag 12 juli, dan trapt Howard Komproe samen met Errol Esajas deze sportieve fitnessworkout reeks af. In de weken daarop wordt ook het podium gegeven aan de cabaretiers en stand-upcomedians, Najib Amhali, Sanne Wallis de Vries, Erik van Muiswinkel en Fuad Hassen.

Voor cabaretiers is het belangrijk is om super-fit te zijn: Avond aan avond optreden, elke voorstelling het energieniveau op 10, intensief toeren door Nederland. Altijd laat thuis en de volgende dag weer vroeg op. Om hun conditie op peil te houden, hebben veel cabaretiers hun uitlaatklep in een eigen sportdiscipline.Om publiek te laten ervaren hoe zij sporten kunnen ze in het Beach Stadium onder hun leiding een workout volgen. Sporten op het ritme van de lach, voor iedereen toegankelijk. Dat is het uitgangspunt.

Programma Lach je Fit
12 juli: Lach je Fit met Howard Komproe + Errol Esajas – Conditie & Coördinatie
19 juli: Lach je Fit met Najib Amhali + Fuad Hassen – Box les voor beginners
26 juli: Lach je Fit met Erik van Muiswinkel + Hayrich Juliana – Beastmode
2 augustus: Lach je Fit met Sanne Wallis de Vries – Yoga
Hoe werkt het?
Je kaarten voor de work-outs boek je via shop.beachstadium.com. De work-outs vinden plaats om 13:00-14:30 uur en 15:30-17:00 uur, inclusief in en uitloop, warming up en cooling down.

Covid-19 maatregelen in The Hague Beach Stadium
The Hague Beach Stadium heeft haar terrein geheel naar Covid-19 hygiëne maatregelen en leidende sportprotocollen ingericht. Bij de ontvangst wordt je naar je eigen ruime sportvak verwezen op het center court, het hart van het stadion, waar het afstand houden tot elkaar is ingeregeld en je heerlijk vrij kunt bewegen in de frisse zeelucht. Je ontvangt voor deelname, op locatie, een set earphones om zowel de muziek als de humor niet te missen. Samen met 65 / 70 deelnemers tegelijkertijd ga je de work out beleven. Je kunt ongetraind deelnemen, de les kent een beginners insteek en is dusdanig leuk dat ook gevorderde sporters zich uitstekend zullen vermaken.

Meer special Workouts
The Hague Beach Stadium gaat entertainment zoals stand-upcomedy en dansperformances aanbieden. Onder de noemer ‘Special Workouts’ vervult het openlucht sportstadion op unieke wijze de behoefte aan sport, cultuur, uitgaan en entertainment. De eerste reeks Special workouts genaamd Lach je Fit! is ontwikkeld door Theater Diligentia en The Hague Beach Stadium in samenwerking met SENF Theaterproducties en zal plaats vinden op vier zondagen in juli en augustus.

Voor meer informatie, naar: https://denhaag.com/nl/agenda/lach-je-fit-lachsport-in-the-hague-beach-stadium

Geef een reactie