Keepster Larissa Kuijpers kiest voor Waterpolo Den Haag

Na een uitstapje van vier jaar keert Larissa Kuijpers terug bij Waterpolo Den Haag. “De uitdaging en doelstellingen van Waterpolo Den Haag spreken me erg aan”, zegt Larissa. “Het was daarom niet moeilijk om naar mijn oude vereniging terug te keren”.

Kuijpers besloot na de degradatie met Waterpolo Den Haag, vier jaar geleden, om op eredivisie niveau te blijven spelen. ZPB Barendrecht was de eerste stap, hierna volgde een uitstapje naar Club Esportiu Mediterrani in Spanje om als professioneel waterpoloster aan de slag te gaan. Veel leren en alles er maximaal uit halen, was haar motto. Afgelopen seizoen verdedigde ze het doel van WIDEX GZC Donk, één van de top teams in Nederland.

Dat de Haagse waterpolodames over een talentvol team beschikten was inmiddels niemand ontgaan. Dat de Haagse formatie, het komend seizoen, onder leiding van Anton Heiden, stappen kan maken is duidelijk. “Met het aantrekken van deze stabiele sluitpost is de eerste stap gezet om de selectie aan te vullen. Verdere uitbreiding van de selectie is niet uitgesloten”, is de verwachting van Anton Heiden.

De missie om terug te keren naar de eredivisie is wel iets waar iedereen achter staat bij Waterpolo Den Haag. Het zou een enorme opsteker zijn voor het waterpolo in de regio Den Haag, waar vele talenten zich nu al aansluiten in het Hofbad. Het zwembad, geschikt als trainings- en wedstrijdlocatie, voldoet aan de eisen om topwaterpolowedstrijden te spelen op Eredivisie en Internationaal niveau.

Geef een reactie