Crowdfunding voor eredivisiebasketbal in Den Haag


Den Haag is nooit zo dicht bij topbasketbal geweest. Sportcampus Zuiderpark biedt optimale faciliteiten, Den Haag heeft enorm veel talent en basketbal is een enorm populaire sport in de stad. Basketbal is snel, spectaculair en modern, en de 3×3 variant wordt in Nederland op topniveau gespeeld en staat op het programma bij de Olympische Spelen van Tokyo 2021. De maatschappelijke kracht van de sport is enorm en kan in Den Haag het verschil maken in wijken die in ontwikkeling zijn.

“Wij zijn er bijna: The Hague Royals heeft al een coach, een businessclub en een hal. Nu nog de financiering. U kunt nú bijdragen aan de oprichting van The Hague Royals, topbasketbal naar de stad brengen, en bij de start van de Dutch Basketball League tijdens het seizoen 2020-2021 op de eerste rij zitten. Bent u daarbij? Doet u mee? Help ons bij het aankleden van onze eerste selectie en doneer!”

Let’s go Royals! https://thehagueroyals.nl
Of ga naar de donatiepagina: https://voorjebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/2949/The-Hague-Royals

Geef een reactie