BS Scheveningen pakt eerste nationale prijs

Beachsoccerteam Scheveningen hebben zondag de nationale beker gewonnen. In de finale werd werd Egmond met 7-3 verslagen. In de Sportcampus Zuiderpark waren Björn Wagenaar (3), Lody Dijkhuizen (2), Jeroen Barnas en Youri Riepe trefzeker voor het team van coach Ferhad Hussainali.

In de halvefinalepoule hadden de Scheveningers al van BS Altena gewonnen en werd er gelijkgespeeld tegen Ax United. Ook tegen Zeeland kwamen de Scheveningers niet verder dan een gelijkspel (4-4). Het was genoeg in de finale te mogen aantreden tegen Egmond.

Het is voor het eerst dat de Scheveningers een grote nationale titel behalen. Het was de beachsoccerspelers direct ook de laatste inspanning omdat deze zomer er door de coronamaatregelen geen competitie wordt gespeeld in de eredivisie.  

Geef een reactie