ADO Den Haag opent oefenreeks op vrijdag 31 juli

ADO Den Haag start op maandag 20 juli met de eerste training onder leiding van Aleksandar Rankovic op het Rijswijkse Sportpark Prinses Irene. Het eerste oefenduel is op vrijdag 31 juli. De tegenstander is nog niet bekend.

Op zaterdag 22 augustus oefent ADO Den Haag thuis tegen Vitesse om 20.00 uur. Dit duel wordt uitgezonden op FOXSports en is onderdeel van ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’. De betaalzender zendt iedere dag oefenduels op hun kanaal uit.  

Zoals het er nu uitziet speelt de residentieclub ook op 8, 13, 15 en 29 augustus een oefenwedstrijd. Voor zaterdag 8 augustus is NAC Breda de tegenstander. Een week later gaat ADO Den Haag naar Flevoland voor een oefenduel met Almere City. Van 26 tot en met 31 juli gaat ADO op trainingskamp naar Mierlo.

Oefenwedstrijden met of zonder publiek?

Het is nog niet bekend of de oefenwedstrijden met of zonder publiek wordt gespeeld. Hier beslist de KNVB later over.

Agenda ADO Den Haag:

  • 20 juli: eerste training
  • 26 t/m 31 juli: trainingskamp Mierlo
  • 31 juli: oefenwedstrijd tegenstander n.n.b.
  • 8 aug: oefenwedstrijd NAC Breda – ADO Den Haag
  • 13 aug: oefenwedstrijd Almere City – ADO Den Haag
  • 15 aug: oefenwedstrijd tegenstander n.n.b.
  • 22 aug: oefenwedstrijd ADO Den Haag – Vitesse
  • 29 aug: oefenwedstrijd tegenstander n.n.b.
  • 12/13 sept: start eredivisie

Geef een reactie