Home Voetbal Winst Quick; Nacompetitie en hulp voor HBS

Winst Quick; Nacompetitie en hulp voor HBS

Redacteur: Hans Kulk, Fotograaf: Robert John Henderson

Het seizoen van Quick begint steeds meer op een sprookje te lijken. Door de 3-1 zege op Quick’20 en het 3-1 verlies van Westlandia tegen UNA, plaatsten de ‘Haantjes’ zich namelijk voor de nacompetitie voor promotie naar de Tweede Divisie.

‘Prima 3-1 winst op Quick’20 met een plaats in nacompetitie als beloning. Trots, trots, heel trots op deze groep en deze hele club. Fantastisch’. Zondagavond, 22.49 uur, plaatste Paul van der Zwaan dit op Twitter.  Het zegt genoeg over de saamhorigheid bij de ‘Haantjes’ die dit seizoen, als debutant in de Derde Divisie, boven verwachting presteren. Met als beloning inderdaad die nacompetitieplek.

HBS
Bovendien hielp Quick ‘buurman’ HBS. Zij wonnen van Quick’20 (3-1), een directe concurrent van de ‘Kraaien’, terwijl HBS zelf ook won (0-2 bij JVC Cuijk). Daarnaast zullen ook de penningmeesters van Quick en HBS een vreugdedansje hebben gemaakt. De ‘slag van de Vogelwijk’ staat nagenoeg zeker ook volgend seizoen weer tweemaal op het programma. En dat betekent extra inkomsten voor de clubs. Maar zover is het nog niet. Voor de ‘Haantjes’ waren Rachid Bouyaouzan (1-0), Roderick Meinema (2-0) en Joost de Gelder (3-1, strafschop) trefzeker.

‘Echie’
Net als zaterdag derde divisionist Scheveningen wacht ook Quick nog één competitieduel. In Echt tegen EVV. Daarna gaat het ook bij de blauw-witten voor het ‘echie’ in de nacompetitie.