Home Waterpolo Waterpolo Den Haag sluit in Hofbad af met winst

Waterpolo Den Haag sluit in Hofbad af met winst

Persbericht, Fotograaf: Confra Foto's / Frank van Leeuwen

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen wonnen de mannen van Waterpolo Den Haag met speels gemak van ZV Utrecht. Alle Haagse veldspelers kwamen in de met 18-6 gewonnen wedstrijd tot scoren.

Waterpolo Den Haag verkeert de laatste weken in goede vorm en is bezig aan een goede serie. ZV Utrecht, die dit seizoen nog geen wedstrijd won, kon daar geen verandering in brengen, zodat de Hagenaars de zevende zege op rij boekten.

In de derde en vierde periode verving de jonge, talentvolle keeper Mark van der Bend, vaste waarde Kevin van de Berg. Tegen de Utrechters wist Van der Bend zich prima staande te houden. Ook Patrick Zoutenbier van Heren 2 draaide verdienstelijk mee in de Haagse hoofdmacht en scoorde in de tweede periode zijn eerste doelpunt in het eerste team.

Volgende week spelen de heren van Waterpolo Den Haag hun laatste wedstrijd van het seizoen in en tegen MNC Dordrecht. Dat belooft een spannende wedstrijd te worden. Eerder dit seizoen in het Hofbad bleken de Dordtenaren zich prima te kunnen meten met de Hagenezen: 14-14.

Doelpunten WPDH
Bart Turk en Koen Heiden (beiden 3), Daan Heiden, Michael Bach, Coen Berendse en Marc van Veen (allen 2), Mike van Duinen, Tim van der Bend, Serge Wennen en Patrick Zoutenbier (allen 1).