Home Algemeen Uitreiking Wouter Duinisveld Award 2016, de Haagse Sportprijs voor Gehandicapten

Uitreiking Wouter Duinisveld Award 2016, de Haagse Sportprijs voor Gehandicapten

Woensdag 22 februari vanaf 16.00 uur is de uitreiking van de Wouter Duinisveld Award 2016, de Haagse Sportprijs voor Gehandicapten. Dit wordt gedaan bij Caesar Fitness & Spa Resort aan de Mauritskade in Den Haag.

De prijs gaat naar een gehandicapte sporter die in 2016 een opvallende sportprestatie heeft geleverd. De jurygenomineerden dit jaar zijn in alfabetische volgorde op club- of voornaam: het eerste rolstoelhockeyteam van Haag 88, parasnowboarder Renske van Beek en de visueel beperkte hardloopster Rita van Geffen. De winnaar en jurygenomineerden vertegenwoordigen alle Haagse sporters met een handicap. Naast een plaquette krijgen ze een bescheiden geldbedrag.

Dit initiatief komt van de bekende Haagse fotograaf en journalist Hans Willink, die hiertoe de Stichting Haagse Sportprijs voor Gehandicapten in het leven heeft geroepen. De Haagse Sportprijs voor Gehandicapten wordt op 22 februari uitgereikt door sportwethouder Rabin Baldewsingh en Wouter Duinisveld, de triatleet met een donorhart die vorig jaar de prijs won en naar wie deze nu is vernoemd.

Voor meer informatie: http://www.stichtinghsg.nl/