Persbericht

Op 3 juni 2018 is het zover. De tweede editie van de Lex Schoenmaker cup. Het JO11 toernooi dat vorig jaar in Spartaan ’20 haar eerste winnaar had. Het afgelopen jaar kenden we een geweldige eerste editie waarbij 32 ploegen streden om de gigantische Lex Schoenmaker cup. Een trofee die je graag in je prijzenkast wilt hebben als club.

 

Plaats van handeling op 3 juni is wederom het prachtige complex van Forum Sport waar in wedstrijden van 8 tegen 8 op een half veld eerst de voorrondes zullen worden afgewerkt. Titelverdediger Spartaan ’20 is er vanzelfsprekend weer bij de komende editie naast gastheer Forum Sport en vanzelfsprekend Lex zijn club ADO Den Haag. Gingen we vorig seizoen van start met 32 clubs, de animo is dit jaar zo groot dat we gaan uitkomen op 36 clubs. Dit betekent dat in de voorrondes liefst 8 wedstrijden zullen worden gespeeld. Na die 8 wedstrijden plaatsen de 2 beste ploegen per poule zich voor de kwartfinale. De winnaars daarvan voor de halve finale om uiteindelijk tot de finalisten te komen. Een prachtig toernooi als eerbetoon aan ADO icoon Lex Schoenmaker.

 

Met een nieuw logo voor het toernooi kijken wij uit naar 3 juni 2018 en verwachten dat het toernooi een nog hoger niveau zal bereiken dan de eerste editie. De deelnemende clubs die tot nu toe zijn vastgelegd liegen er dan ook niet om. De komende weken zullen wij de deelnemers aan de tweede Lex Schoenmaker cup bekend maken en dat zijn deelnemers waar wij uitermate trots op zijn.

 

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over de Lex Schoenmaker cup of wilt u partner worden van dit toernooi, stuur dan een mail naar info@hethaagsamateurvoetbal.nl. U zult zich verbazen over de mogelijkheden. We nemen na ontvangst van uw mail direct contact met u op.

 

Deelnemers tot nu toe

ADO Den Haag

Forum Sport

Spartaan ’20.

 

Hou de website www.hethaagsamateurvoetbal.nl of www.lexschoenmakercup.nl of de facebookpagina van de Lex Schoenmaker cup, te bereiken viahttps://www.facebook.com/Lexschoenmakercup/ in de gaten. Daarop maken we binnenkort de volgende deelnemers bekend.

 

Op de facebookpagina kunt u nog de foto’s van de 1e editie bekijken.