Home Voetbal ADO Den Haag Meer transfernieuws ADO Den Haag

Meer transfernieuws ADO Den Haag

Na Lex Immers en Nick Kuipers heeft ADO Den Haag ook Donny Gorter aan zich weten te binden. Daar tegenover staat het vertrek van Mike Havenaar en Kevin Jansen.  

Donny Gorter heeft zijn ja-woord gegeven aan een nieuw seizoen bij de Haagse club. Gorter kwam in de winterstop van vorig seizoen naar ADO Den Haag en speelde tot nu toe 10 keer in het shirt van ADO. “Ik blijf hier graag”, aldus de 28-jarige middenvelder. “Ik hoop van grote betekenis voor de club te kunnen zijn de komende seizoenen.” In het Cars Jeans Stadion heeft Gorter een contract getekend  voor 3 jaar. Naast Immers en Gorter keren ook Tim Coremans, Dennis van der Heijden en Ludcinio Marengo na verhuurperiodes weer terug bij ADO.

Vertrek
Er was niet alleen goed transfernieuws van ADO Den Haag, de club ziet ook twee sterkhouders vertrekken. De club raakt Mike Havenaar kwijt aan Vissel Kobe. De 30-jarige Japanse spits tekent een meerjarig contract bij de club uit zijn geboorteland. Havenaar had bij ADO nog een verbintenis tot de zomer van 2018, waardoor de eredivisionist een transfersom voor hem krijgt. Hoe hoog is niet bekend. Ook Kevin Jansen heeft elders onderdak gevonden. De middenvelder speelt de komende twee seizoenen in de Eerste Divisie/Jupiler League in het shirt van NEC. Jansen speelde vijf seizoen bij de groengelen en scoorde achtmaal. Voordat hij bij ADO Kwam speelde hij bij Excelsior en de jeugd van Feijenoord.

Bron: Den Haag FM/Omroep West