Home Voetbal ADO Den Haag Toptalent Pelova verlengt contract bij ADO Vrouwen

Toptalent Pelova verlengt contract bij ADO Vrouwen

Redacteur: Alex 't Lam, Archieffoto: Patrick Dolkens

In het vrouwenteam van ADO Den Haag is ook de komende seizoenen een plekje ingeruimd voor Victoria Pelova. De talentvolle aanvallende middenveldster verlengde woensdag haar contract bij de Haagse club met tweeënhalf jaar.

Victoria Pelova is één van de grootste talenten die het Nederlands vrouwenvoetbal rijk is. Daarover zijn de kenners het wel eens. De 17-jarige middenveldster kwam afgelopen zomer over van Concordia Delft jongens B1 en veroverde dit seizoen meteen een basisplaats bij ADO. Inmiddels heeft ze al vijf doelpunten en tien assists op haar naam staan en staat ze met haar team op de tweede plaats in de Eredivisie.

Beleid
“Victoria is een groot talent en we zijn zeer blij dat één van de beste speelsters van de Nederlandse velden een contract voor langere tijd bij ons heeft ondertekend”, zei trainer/coach Arend Regeer op de website van ADO Vrouwen. Ook Kees Punt, voorzitter ADO Den Haag Vrouwenvoetbal reageerde op de site op het heuglijke nieuws: “We zijn erg blij dat Victoria voor zo’n lange periode heeft bijgetekend. Victoria is een absoluut toptalent en past goed in het beleid dat we voor ogen hebben. Talentvolle jonge speelsters uit de eigen regio klaarstomen voor de top.”

Bron: Website ADO Den Haag Vrouwen