Home Hockey Mannen Stem op Jorrit Croon (HGC) voor de Rising Star of the Year...

Stem op Jorrit Croon (HGC) voor de Rising Star of the Year Award

Redacteur: Alex 't Lam, Archieffoto: Marcel van der Looij

De internationale hockey federatie (FIH) heeft Jorrit Croon van HGC genomineerd voor de Rising Star of the Year Award. Eén van zijn concurrenten is landgenoot Thierry Brinkman. In de categorie Player of the Year staan Mirco Pruyser en Billy Bakker op de shortlist.

Het begint gewoon te worden voor de 19-jarige Croon om genomineerd te worden voor een talent award. De Fédération Internationale de Hockey kon ook dit jaar niet onder de blonde HGC-er uit die met het nationaal team Europees kampioen werd.

Naast Croon maken ook Thierry Brinkman, Timm Herzbruch (Duitsland) en de Belgen Victor Wegnez en Arthur van Doren kans op Rising Star of the Year Award. U kunt Croon hepen om deze prestigieuze prijs te winnen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is te stemmen. Doe dat snel, want stemmen kan slechts tot en met 14 januari op:

http://www.fih.ch/global-stars/hockey-stars/

Als u dan toch bezig bent, kunt u ook gelijk een stem uitbrengen op Mirco Pruyser of Billy Bakker die genomineerd zijn voor de FIH Player of the Year-award. Hun concurrenten zijn: Mats Grambusch (Duitsland), Gonzalo Peillat (Argentinië) en opnieuw Arthur van Doren (België).

Bij de keepers geen Nederlandse namen. Daar maken de volgende spelers kans op de prijs: David Harte (Ierland), Quico Cortes (Spanje), George Pinner (Groot-Brittannië), Vincent Vanasch (België) en Juan Vivaldi (Argentinië).