Home Hockey Mannen Slechte loting van hdm en KZ in Gold Cup

Slechte loting van hdm en KZ in Gold Cup

Redacteur: Alex 't Lam, Archieffoto: Frank van Leeuwen

Het zat de twee overgebleven Haagse teams in de Gold Cup niet mee bij de loting van vrijdag. In de kwartfinale bij de vrouwen is hdm namelijk gekoppeld aan Amsterdam. Het betreft ook nog een uitwedstrijd. De mannen van Klein Zwitserland spelen in hun kwartfinale uit bij Den Bosch.

Van de zeven mogelijke tegenstanders was Amsterdam absoluut degene die hdm wilde vermijden. Aan de andere kant zullen de hoofdstedelingen ook niet blij zijn met de Haagse ploeg als tegenstander. Er zit op 1 maart in het Wagener Stadion niets anders op dan er het beste van maken en misschien zit er we een stunt in.

De mannen van Klein Zwitserland troffen het evenmin. Ook de Steenbokken spelen uit en wel bij hoofdklasser Den Bosch. De kwartfinales bij de heren worden op 8 maart afgewerkt.

Silver Cup
In de Silver Cup zijn nog twee vrouwen- en drie mannenteams uit onze regio in de race. In deze bekercompetitie is er geloot voor de derde ronde die op 16 maart (vrouwen) en 23 maart (mannen) worden gespeeld. Hieronder het resultaat van de lotingen:

Silver Cup, derde ronde vrouwen
Pijnacker (3e klasse)  – Craeyenhout (1e klasse)
Rijswijksche HC (2e klasse) – Phoenix (Zeist, 1e klasse)

Silver Cup, derde ronde mannen
HDS
(2e klasse)– Groen Geel (1e klasse)
Pijnacker (2e klasse)– Rijswijksche HC (1e klasse)