Home Biljarten SIS in herkansing na teleurstellend verlies

SIS in herkansing na teleurstellend verlies

Redacteur: Alex 't Lam, Archieffoto: Martin van Oostveen

SIS schoonmaak verloor donderdag de tweede poulewedstrijd van de KNBB Bekerfinale met 6-2 van STZ Zundert. Daarmee zijn de Brabanders al zeker van een plek in de halve finale en moeten de Hagenaars vrijdag tegen Dalinga.com strijden om het tweede ticket. SIS heeft daarbij genoeg aan een gelijkspel.

De 6-2 nederlaag van donderdag was een fikse tegenvaller voor SIS Schoonmaak. Hoewel er aan de 8-0 zege van een dag eerder op Team Wim van der Sanden ook wel wat viel aan te merken, was er voldoende vertrouwen om STZ Zundert te verslaan. Dat liep anders.

Na de middagsessie keken de Hagenaars al tegen een 4-0 achterstand aan en was een gelijkspel nog het hoogst haalbare. Glenn Hofman moest met 2-1 de zege laten aan Roland Forthomme en Jeffrey Jorissen speelde een matige partij tegen Roland Uijtdewillegen (3-0). Raimond Burgman speelde in de tweede sessie wel een goede partij, had een gemiddelde van 1.429 en won met 2-1 tegen Barry van Beers. Jean van Erp redde het echter niet tegen Peter Ceulemans (3-0), waardoor de eindstand op 6-2 kwam in het voordeel van STZ Zundert.

“We moeten vlammen tegen Dallinga”, is de duidelijke boodschap van Jeffrey Jorissen.