Home Voetbal Scheveningen sluit competitie af met zege en plek twee

Scheveningen sluit competitie af met zege en plek twee

Redacteur: Hans Kulk, Archieffoto: Frank van Leeuwen

Scheveningen begint zelfverzekerd aan de nacompetitie. Door een 1-0 overwinning op Jong Volendam eindigden de mannen van John Blok als tweede in de eindrangschikking van de derde divisie en pakte en passant de tweede én de derde periode.

Het seizoen kan nu al niet meer stuk voor derde divisionist Scheveningen. De ploeg van John Blok heeft uitstekend gepresteerd en kan via de nacompetitie zelfs promotie naar de tweede divisie afdwingen. Aanstaande woensdag (30 mei) start deze al met een ‘uitwedstrijd’ tegen Quick, gevolgd door de return op zaterdag 2 juni.

Leerdam
Het duel tegen Jong Volendam afgelopen zaterdag, dat door een doelpunt van Brandon Robinson in 1-0 eindigde, betekende waarschijnlijk het laatste duel voor Jesper Leerdam. De doelman van Scheveningen stopt er door aanhoudend blessureleed (rug) definitief mee. Wellicht keept hij nog wel een wedstrijd in het Haaglanden Voetbal Toernooi maar daarna houdt het echt op. Leerdam heeft er vrede mee. “Het is tijd voor andere dingen. Mijn kind bijvoorbeeld”, vertelde hij aan TV-West verslaggever Pim Markering.

Blok
Voor John Blok en consorten gaat het seizoen dus nog even door. Denken aan de tweede divisie doet de hoofdtrainer nog niet. “Laten wij eerst de duels tegen Quick maar tot een goed einde brengen, daarna zien wij wel verder.”