Home Hockey Vrouwen Saai gelijkspel voor vrouwen Cartouche

Saai gelijkspel voor vrouwen Cartouche

De verrassing in de Overgangsklasse A van de vrouwen, het Voorburgse Cartouche, kon zondag niet overtuigen. De groenhemden speelden tegen Victoria, één van de drie Rotterdamse ploegen in de poule, en mochten blij zijn dat het op Sportpark Duivesteyn bij 0-0 bleef.

Om 12.45 uur werd er afgeslagen op Duivesteyn en ondanks dat er veel toeschouwers waren op deze redelijk zonnige zondagmiddag, wist de thuisploeg haar publiek niet op hartverwarmend spel te trakteren. Het spel van de dames uit Voorburg was slordig en miste overtuiging en dit was grotendeels de verdienste van Victoria. De Rotterdamse gasten zetten hoge druk en dwongen daarmee veel foutjes en balverlies af bij de groenhemden. Toch zorgde dit niet voor hele grote kansen aan de zijde van de Rotterdammers en werd er gerust met een gelijke stand van 0-0.

20171008-Cartouchedames-Victoria-RJH (3)

Brilstand
De tweede helft kende grotendeels hetzelfde spelbeeld. Victoria was overduidelijk de bovenliggende partij, maar wist desondanks zichzelf niet te belonen. Aan het einde van de tweede helft kregen de dames van Gijs Hessels een aantal strafcorners, maar deze werden er door Cartouche goed uitgelopen. Zodoende stond er na 70 minuten nog steeds de brilstand op het bord, waardoor beide ploegen 1 punt kunnen bijschrijven en de dames van Cartouche naar de derde plek zakken.