Home Voetbal Quick schiet half dozijn vol tegen De Meern

Quick schiet half dozijn vol tegen De Meern

Redacteur: Hans Kulk, Archieffoto: Frank van Leeuwen

Quick heeft in de Derde Divisie de derde plaats nog altijd stevig in handen na de 3-6 overwinning van zondag bij rode lantaarndrager De Meern. De ploeg van Paul van der Zwaan heeft 57 punten, gevolgd door Westlandia en Dongen met beide 54.

Beste amateurtrainer van het jaar word je niet zomaar. Daarom is het des te mooier dat Paul van der Zwaan, als trainer van derde divisionist Quick, die titel binnenhaalde. Beloond worden voor hard werken en resultaten halen. Zo simpel zit de voetbalwereld eigenlijk in elkaar. De debutant in de Derde Divisie mag, mede dankzij de inspanningen van Van der Zwaan, nu al terugkijken op een mooi seizoen. Quick staat namelijk, met nog twee duels te gaan, derde achter Jong Vitesse en UNA. De nacompetitie voor promotie naar de tweede divisie lonkt.

´Eitje´
Zondagmiddag moesten de ‘Haantjes’ op bezoek bij rode lantaarndrager De Meern. Het werd een ‘eitje’ voor de bezoekers uit Den Haag. Na een 0-3 ruststand werd er met 3-6 gewonnen. De doelpunten werden verzorgd door Frank van der Heiden (3x), Steven de Kruijff, Marc Boshoff en Roderick Meinema (allen 1x).

Dienst bewijzen
Nog twee duels wachten de ‘Haantjes’. Komend weekend komt Quick’20 op bezoek. Door te winnen kan de ploeg van Paul van der Zwaan buurman HBS ook nog eens een goede dienst bewijzen. Op de laatste speeldag gaat Quick op bezoek bij EVV uit Echt. De beste amateurtrainer heeft Quick inmiddels al, nu de nacompetitie nog.