Home Voetbal Quick lijkt klaar voor de nacompetitie tegen Scheveningen

Quick lijkt klaar voor de nacompetitie tegen Scheveningen

Redacteur: Hans Kulk, Archieffoto: Robert John Henderson

De voetballers van Quick hebben de reguliere competitie in de Derde Divisie met een overwinning afgesloten. In Echt wonnen de mannen van amateurtrainer van het jaar Paul van der Zwaan met 0-1 van EVV, door een late treffer van Kenan Schenkeveld.

In het debuutjaar in de Derde Divisie is Quick op een keurige derde plaats geëindigd achter kampioen Jong Vitesse en UNA. Een prestatie van formaat voor de ‘Haantjes’. En het seizoen is hiermee nog niet afgelopen.

Scheveningen
Woensdag 30 mei (thuis) en zaterdag 2 juni (uit) wachten de duels tegen ‘buurman’ Scheveningen in de eerste ronde van de nacompetitie. Een affiche om u tegen te zeggen. Het is alleen jammer dat beide ploegen elkaar niet pas in de finale treffen. Beide penningmeesters zullen in ieder geval blij met deze clash.

Aan een voorspelling durf ik mij in deze niet te wagen. Paul van der Zwaan en consorten hebben mij dit seizoen keer op keer in positieve zin verbaasd, zelfs nadat er twee spelers uit de selectie werden verwijderd. De ‘Haantjes’ hebben ballen getoond, het hele seizoen.

Promotie
Het cadeautje, strijden voor promotie naar de Tweede Divisie, is dan ook een mooi verlengstuk van een uitstekend jaar. Hoe het voor Quick ook gaat eindigen, dit pakken ze amateurtrainer van het jaar Paul van der Zwaan en zijn mannen niet meer af.