Home Voetbal ADO Den Haag Partner Hethaagsamateurvoetbal.nl introduceert de Danny Bakker Cup

Partner Hethaagsamateurvoetbal.nl introduceert de Danny Bakker Cup

Vol trots heeft onze partner Hethaagsamateurvoetbal.nl wij hun derde jeugdvoetbaltoernooi aankondigen. De Danny Bakker Cup. Na de Lex Schoenmaker Cup en de Lex Immers Cup is dit nu de derde (oud) ADO Den Haag speler die door een naamdragend toernooi in het zonnetje wordt gezet.

Danny Bakker, het grootste ADO talent van de afgelopen jaren, begon zijn voetballoopbaan echt bij Laakkwartier waar hij door ADO werd weggeplukt. Op amper 18 jarige leeftijd maakte hij zijn debuut in ADO 1 tegen Vitesse. Inmiddels is Bakker niet meer weg te denken uit de basiself van ADO Den Haag en heeft (gelukkig) onlangs zijn contract verlengd bij ADO.

Op zaterdag 26 mei vindt de eerste editie van de Danny Bakker cup plaats. Plaats van handeling is uiteraard het complex van Laakkwartier waar 36 O8 teams zullen gaan strijden om de felbegeerde Danny Bakker cup.

danny bakker cup

Wil u meer informatie over de Danny Bakker cup of wilt u partner worden van dit op voorhand al, prachtige toernooi? Stuur hen een mail op info@hethaagsamateurvoetbal.nl en zij nemen contact met u op.

Zet hem in dus in de agenda, 26 mei 2018, Laakkwartier complex aan de Jan van Beersstraat, de eerste editie van de Danny Bakker cup.

De ontwikkelingen van de Danny Bakker cup zijn natuurlijk te volgen op www.dannybakkercup.nl en via de facebookpagina.