Home Over ons Partners

Partners

partners_finanseursDe Finanseurs – www.definanseurs.nl
De Finanseurs is al jaren betrokken bij Haagsetopsport.nl. Eerst onder de naam Fiead, later onder de naam De Finanseurs verzorgt het in Schiedam gevestigde accountantsbureau de boekhouding van Haagsetopsport.nl.


La Playa – www.laplaya.nl
partners_playa
La Playa is een uniek sportcomplex in Rijswijk maar ook in heel Nederland. De snelgroeiende sporten padel, speedsoccer en alle beachvarianten waaronder beachvolleybal, worden in het indoorcentrum aangeboden. Haagsetopsport.nl heeft dit initiatief omarmd en is nauw betrokken bij de PR van La Playa.

partners_voetbalamaHet Haags Amateur Voetbal – www.hethaagsamateurvoetbal.nl
Al jaren is Het Haags Amateur Voetbal.nl een begrip in voetbalminnend Haaglanden en omstreken. Wat zij zijn voor het voetbal, is Haagsetopsport.nl voor de overige sport in de regio. Als twee gelijkgestemden trekken we met elkaar op en proberen elkaar en de topsport in het algemeen te ondersteunen.

partners_dhtvDen Haag FM / Den Haag TV – www.denhaagfm.nl | www.denhaagtv.com
Den Haag FM/TV is een organisatie met een website, radio- en lokaal televisiestation (digitaal te zien op kanaal 40). Onze organisaties wisselen artikelen/foto’s uit. Haagsetopsport.nl heeft ook vele televisieprogramma’s gemaakt die op Den Haag TV werden uitgezonden.

partners_dhtopsportDen Haag Topsport – www.denhaag.com/nl/topsport
Den Haag Topsport is onderdeel van Den Haag Marketing dat zorgt voor de uitvoering van het gemeentelijk topsportbeleid. Daarnaast organiseert het jaarlijks het Haags Sportgala waar Haagse kampioenen worden geëerd en de sporter, sportster, ploeg, coach en talent van het jaar worden gekozen. Haagsetopsport.nl voorziet Den Haag Topsport van teksten en foto’s.

partners_weekkrantDe weekkrant – www.deweekkrant.nl/de_posthoorn
De Weekkrant is de overkoepelende naam van diverse kranten zoals de Posthoorn; een wekelijks huis-aan-huisblad dat in heel Den Haag wordt verspreid. Naast de papieren versie kent het een digitale versie die regelmatig wordt aangevuld met vers nieuws. Haagsetopsport.nl levert verslagen en foto’s aan de papieren- en digitale versie van de Posthoorn.

partners_hnieuwsbladHaags Nieuwsblad –  www.buijzepers.nl
Het Haags Nieuwsblad is een tweewekelijks, gratis huis-aan-huisblad dat in enkele wijken in Den Haag wordt verspreid. Het kent een oplage van 91.000. Haagsetopsport.nl verzorgt sinds 2012 twee sportpagina’s in het Haags Nieuwsblad.


partners_orangeOrange Pictures – www.orangepictures.nl
Orange Pictures is één van de grootste fotopersagentschappen van Nederland. Het heeft een gigantische databank met sportfoto’s die wereldwijd aangeboden worden aan media, bedrijven en particulieren. De fotografen van Haagsetopsport.nl zetten foto’s razendsnel in de databank van Orange Pictures die deze doorverkoopt aan geïnteresseerden.

partners_dhdirectDENHAAGDIRECT.NL – www.denhaagdirect.nl
DenHaagDirect.nl is een online platform voor en door Hagenaars en Hagenezen. Het biedt mensen een podium om vanuit hun perspectief Haagse onderwerpen uit te dragen in tekst, foto en video. Haagsetopsport.nl draagt DenHaagDirect.nl een warm hart toe en ondersteunt deze onder meer door het plaatsen van artikelen op de site.

SelectiePunt – www.selectiepunt.nl
SelectiePunt is een bedrijf gespecialiseerd in Strategische Personeels Planning. Eén van de onderdelen van Selectiepunt is het SelectiePunt Sponsorplan van Andy van der Meijde en Fatima Moreiro de Melo. Haagsetopsport.nl informeert en bemiddelt tussen sportclubs en het SelectiePunt Sponsorplan om de clubs daarmee te helpen aan extra inkomsten.

partners_ecosupporterECOsupporter – www.ecosupporter.nl
ECOsupporter is een innovatief recyclingconcept, speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen en scholen die extra inkomsten willen genereren. Haagsetopsport.nl informeert en bemiddelt tussen sportclubs/kantines en ECOsupporter om clubs op een milieuvriendelijke en zelfs winstgevende manier hun afval te laten verwerken.

partners_icetonticIce-O-Tonic – www.iceotonic.com
Ice-O-Tonic is de eerste echte gezonde sportdrank van frozen hydraterende isotone slush met werkzame vitamines en mineralen. Haagsetopsport.nl informeert en bemiddelt tussen sportclubs/kantines en Ice-O-Tonic over het neerzetten van automaten met Ice-O-Tonic in de kantine als gezond alternatief voor andere sportdrankjes.