Home Over ons Adverteren

Adverteren

Haagse Topsport is een vrijwilligersorganisatie. Om snel kwalitatief goede artikelen, foto’s en videoreportages te kunnen maken, worden kosten gemaakt. Daarvoor zijn wij op zoek naar adverteerders die het ons mogelijk maken ons werk voor de talloze sportclubs, honderden sporters en duizenden bezoekers te blijven doen.

Voor adverteren bij Haagse Topsport zijn er diverse mogelijkheden:

  • Bannerpakket op Website / Facebook / Twitter en videoreportage (een totaalpakket of een combinatiepakket)
  • Banner op website www.haagsetopsport.nl
  • Sport gerelateerde advertorial op website www.haagsetopsport.nl
  • Sport gerelateerde advertorial in Haags Nieuwsblad
  • Banner op Facebook pagina Haagse Topsport
  • Billboard voor/na videoreportage

Logo op onze website
De website www.haagsetopsport.nl wordt wekelijks bezocht door vijf- tot tienduizend bezoekers. Een banner/logo van uw organisatie/bedrijf op de homepage kan voor u dan ook interessant zijn. Het is ook mogelijk om alleen op één van onze categoriepagina’s te adverteren. Logischerwijs worden deze pagina’s minder bezocht dan de homepage, dus wordt er een lager bedrag berekend voor advertenties op deze pagina’s.

Logo op onze Facebook pagina
Haagsetopsport.nl heeft inmiddels ruim 3000 volgers op Facebook en we groeien nog dagelijks. Wekelijks trekken onze artikelen op deze pagina zo’n tien tot twintigduizend bezoekers. Het kan voor uw organisatie/bedrijf interessant zijn om mee te liften op de populariteit van Haagsetopsport.nl door zichtbaarheid van uw bedrijf op onze pagina middels een logo.

Advertorial op website en/of in Het Haags Nieuwsblad
Een advertorial is een combinatie van een redactioneel artikel en een advertentie. Het is uitermate geschikt middel om aandacht te generen voor sportevenementen, sportproducten, sponsors van sportclubs etc. Het is mogelijk om zo’n advertorial in te kopen om deze vervolgens te laten plaatsen op www/haagsetopsport.nl en in het Haags Nieuwsblad (oplage 91.000).

Banner in videoreportage
We gaan in 2016 weer van start met het maken van videoproducties die te zien zullen zijn op de website, Facebook en op Den Haag TV een lokale televisiezender te zien op kanaal 40 van het digitale pakket. Voorafgaand aan zo’n reportage is een billboard van enkele seconden bij ons in te kopen. Een voorbeeld van een billboard kan zijn: “Dit programma wordt u aangeboden door …..”, met daarbij een logo van uw bedrijf. Ditzelfde is mogelijk na afloop van het filmpje. Aangezien minder mensen deze advertentie zullen zien, rekenen wij daarvoor een aangepast tarief.  Tevens is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief een aantal van billboards in te kopen.

Logo ’s in foto’s
Indien u clubsponsor bent en u wilt graag eens met ons in gesprek over de mogelijkheid om uw logo in de foto’s te plaatsen die wij maken bij de thuiswedstrijden van “uw” club, neem dan vooral contact met ons op. Deze foto’s worden elk weekend door vele bezoekers van onze website bekeken. Tevens worden foto’s vaak gedeeld via Facebook en naast ons Haagse Topsport logo is het mogelijk uw logo hier ook op te plaatsen.

Voor informatie over tarieven en voor andere vragen over adverteren, mail naar: info@haagsetopsport.nl.