Home Over ons

Over ons

Haagse Topsport zag het daglicht in 2011 toen twee man meer aandacht wilden voor de topsport in Den Haag. Voetbal kwam al goed over het daglicht, de overige sport kwam er maar bekaaid vanaf. Gewapend met pen en camera gingen de twee op pad en maakten artikelen en foto/videoreportages op de website Haagsetopsport.nl. Dat was de geboorte van Haagse Topsport.

Inmiddels zijn we vier jaar verder, is Haagse Topsport/Haagsetopsport.nl volwassen geworden en is het niet meer weg te denken uit het sportmedia landschap. De organisatie is doorgegroeid naar ruim vijfendertig vrijwilligers die wekelijks op pad gaan om middels verhalen, foto’s en/of video verslag te doen van de topsport in het 070 gebied voor de website, maar ook voor andere media.

Want naast de site Haagsetopsport.nl verrichten we ook werkzaamheden voor het Algemeen Dagblad, het Haags Nieuwsblad en medio 2016 ook weer Den Haag TV. Daarnaast zijn verschillende van onze redacteuren/fotografen actief bij onder meer de Posthoorn en de Groot Rijswijk en Orange Pictures.

Contactgegevens

  • Mail: info@haagsetopsport.nl
  • Telefoon: 06-41663164