Home Zaalvoetbal Oppermachtig ZVV Den Haag Vrouwen weer in dubbele cijfers

Oppermachtig ZVV Den Haag Vrouwen weer in dubbele cijfers

Redacteur: Ulis van Maanen, Archieffoto: Frank van Leeuwen

Opnieuw stuurde ZVV Den Haag Vrouwen een opponent met dubbele cijfers het riet in. Met groot machtsvertoon werd vrijdagavond in de topsporthal van de Sportcampus Zuiderpark ook RKAVV Vrouwen van de mat gespeeld. De teller stokte bij de stand van 14-0.

De ene na de andere fantastische goal werd door de Haagse titelfavoriet opgetekend. Vooral de goal van Romy Scherpenzeel was van ongekende klasse. Uit een afgemeten voorzet van één van de uitblinkers aan Haagse zijde Marcella Cabrera Cabrera nam de neo belofte Oranje zaalinternational de bal in één keer op de slof. De bal vloog als een projectiel in het doel van de kansloze keepster van RKAVV. ZVV Den Haag had in de Topsporthal van de Sportcampus geen kind aan de bezoekers uit Leidschendam.

Bij de spaarzame counters van RKAVV stonden Lisa Franken (eerste helft) en Roxanna Alicia Monkou op de juiste plek om de inzetten te keren. Het werd een wedstrijd waarin ZVV Den Haag Vrouwen wederom een mindere tegenstander moeiteloos wegspeelde. Een monsterzege voor de thuisploeg met bij vlagen goed voetbal.

Volgende week maandag een uitduel tegen NOC/Kralingen in het Topsportcentrum in Rotterdam.

Doelpunten ZVV Den Haag:
Rochella Becker (4×)
Romy Scherpenzeel (2x)
Cella Cabrera Cabrera (2×)
Priscilla de Vos (1×)
Ramona van der Harst (3×)
Sem Kiko (2×)