Home Hockey Mannen Off-day Cartouche in knotsgekke poule

Off-day Cartouche in knotsgekke poule

Redacteur: Derk Pelle, Fotograaf: Robert John Henderson

Net als het Haagse Klein Zwitserland liet ook Cartouche zondag na de koppositie in de Overgangsklasse te pakken. De Voorburgers blijven door de 1-4 nederlaag tegen Zwart-Wit tweede op de ranglijst op twee punten van koploper Qui Vive.

Er kan echt van alles gebeuren in poule B van de Overgangsklasse bij de mannen. Zondag speelde koploper Qui Vive gelijk tegen de nummer vijf Laren en verloren de nummers twee tot en met vier. Helaas behoorde ook Cartouche tot die laatste categorie, net als het Haagse KZ.

Afgetroefd
De hockeyers van Cartouche kenden zondag op eigen veld tegen middenmoter Zwart-Wit een complete off-day. De Voorburgers werden op alle fronten afgetroefd en dus stond het binnen vijf minuten al 0-2 voor de gasten uit Breda. Cartouche kwam via Bas Oostendorp nog terug tot 1-2, maar nog voor rust werd het 1-3 voor de gasten. Na rust probeerde het team van Pieter Pieterse de wedstrijd wel om te keren, maar slaagde daar niet in. Sterker nog, niet Cartouche maar Zwart-Wit maakte het allemaal nog wat erger door de 1-4 te scoren. Coach Pieterse heeft dus nog het nodige werk aan de winkel.