Home Algemeen Nominatieronde Wouter Duinisveld Award 2016 gestart

Nominatieronde Wouter Duinisveld Award 2016 gestart

Persbericht, Foto: Richard Mulder

Tot dinsdag 31 januari kunnen Haagse gehandicapte sporters worden genomineerd voor de Wouter Duinisveld Award 2016, de Haagse Sportprijs voor Gehandicapten. Iedereen die een opvallende prestatie heeft geleverd in de Haagse gehandicaptensport kan worden aangemeld. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door Wouter Duinisveld, de triatleet met een donorhart. Bij die gelegenheid werd de prijs meteen naar hem vernoemd.

Dit jaar wordt de prijs op woensdag 22 februari uitgereikt. Het initiatief komt van de bekende Haagse fotograaf en journalist Hans Willink, die in 2015 de Stichting Haagse Sportprijs voor Gehandicapten in het leven heeft geroepen. De prijs gaat naar een gehandicapte sporter die in 2016 een opvallende sportprestatie heeft geleverd. De winnaar vertegenwoordigt alle Haagse sporters met een handicap. Voor meer informatie: http://www.stichtinghsg.nl/

‘Nominatieronde gestart’
Hans Willink, bestuursvoorzitter van de Stichting Haagse Sportprijs voor Gehandicapten is trots op deze tweede editie: “Dat we ook dit jaar de Haagse Sportprijs voor gehandicapten kunnen uitreiken wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van diverse partners. Ik ben hier erg blij mee. Wij hopen dat Haagse gehandicapte sporters met een opvallende prestatie zich bij ons melden, zodat wij ook dit jaar iemand in het zonnetje kunnen zetten!

Stichting Haagse Sportprijs voor Gehandicapten
De Stichting Haagse Sportprijs voor Gehandicapten heeft als oogmerk om jaarlijks een prijs uit te reiken aan iemand die een opvallende prestatie heeft geleverd in de Haagse gehandicaptensport. Dat kan een sporter zijn, maar ook een vrijwilliger die zich op buitengewone wijze heeft ingezet voor de gehandicaptensport. De Stichting HSG gaat er overigens van uit, dat iedere gehandicapte die aan sport doet, een geweldige prestatie levert.

Aanmelden
“Ben jij of ken jij iemand die in 2016 een opvallende prestatie heeft geleverd in de Haagse gehandicaptensport, stuur dan een mailtje met de contactgegevens en de geleverde prestatie (hoeft niet altijd winnen te zijn) naar bestuur@stichtinghsg.nl. De sporter(s) moet(en) of in Den Haag geboren zijn, of in Den Haag wonen, of sporten bij een Haagse vereniging of instelling.

Locatie en tijd
De uitreiking van de eerste Wouter Duinisveld Award zal van 16.00 tot 18.00 uur plaatsvinden op woensdag 22 februari 2017 in Caesar Sport, Mauritskade 10 te Den Haag.