Archieffoto: Frank van der Leer

Vanuit het ADO Den Haag kamp zijn er deze dagen twee nieuwtjes die de moeite van het vermelden waard zijn. De ene betreft een blessure voor spits Melvyn Lorenzen. De tweede heeft betrekking op twee Chinese spelers die dinsdag hun debuut maakten in het beloftenteam van ADO.

Trainer Fons Groenendijk kan dit kalenderjaar geen beroep meer doen op de Duits-Oegandese spits Melvyn Lorenzen. Dat maakte de website van de club bekend. Uit medisch onderzoek kwam namelijk naar voren dat hij minimaal zes weken uit de running is door een hamstringblessure die Lorenzen afgelopen weekeinde opliep tegen FC Groningen. De aanvaller hoeft niet geopereerd te worden.

Afgelopen dinsdag verloor het beloftenteam van ADO Den Haag een oefenwedstrijd tegen Jong FC Volendam met 1-4. In het Cars Jeans Stadion scoorde Guy Smith de eretreffer. Opmerkelijker was het feit dat ADO met Chen en Zu twee Chinese spelers liet spelen die in het kader van de samenwerking met grootaandeelhouder United Vansen een week meetrainen met de selectie van Virgilio Teixeira.