Home Tennis Leimonias en Leeuwenbergh spelen om landskampioenschap Eredivisie Gemengd

Leimonias en Leeuwenbergh spelen om landskampioenschap Eredivisie Gemengd

Redacteur: persbericht, Archieffoto: John van der Sande

Van zaterdag 26 mei tot en met donderdag 7 juni staat de Eredivisie Gemengd, de hoogste klasse in het tennis in competitieverband, weer op het programma. In deze twee weken kan er bij verschillende verenigingen in Nederland genoten worden van toptennis, waar vrijwel de hele Nederlandse tennistop bij aanwezig is. De beste vier teams strijden op zaterdag 9 en zondag 10 juni bij titelverdediger H.L.T.C. Leimonias om het kampioenschap.

Teams
De strijd om de landstitel gaat dit jaar tussen zeven teams: H.L.T.C. Leimonias, T.C. Zandvoort, A.L.T.A., L.T.C. Leeuwenbergh, L.T.C. Naaldwijk, Rapiditas, T.C. Salland en T.V. De Lobbelaer.

Robin Haase, Matwé Middelkoop, Arantxa Rus, Richèl Hogenkamp (L.T.C. Naaldwijk), Demi Schuurs, Bibiane Schoofs (A.L.T.A.), Lesley Kerkhove, Quirine Lemoine, Cindy Burger en Tallon Griekspoor (T.C. Zandvoort) staan onder andere op de spelerslijst van de teams en zullen een gooi gaan doen naar het landskampioenschap.

Hoogste competitieniveau in Nederland
De Eredivisie Gemengd is de hoogste klasse in het tennis in competitieverband, waaraan nationale en internationale topspelers deelnemen en waar de toeschouwer tennis kan zien op een hoog niveau op een laagdrempelige wijze (gratis toegang tot het tennispark).

De Eredivisie Gemengd is dé gelegenheid om de beste competitieteams van Nederland van dichtbij in actie te zien. De aanvang van de wedstrijden is 12.00 uur.

Ga voor meer informatie naar de KNLTB website, hier is ook de volledige spelerslijst en het programma te vinden