Redacteur: Alex 't Lam, Archieffoto: Jet van Bergen en Henegouwen

Volgend seizoen zal de damesselectie van Hellas onder leiding staan van Justin Pronk. Dat heeft de Haagse handbalclub via facebook bekend gemaakt. De hoofdcoach zal samen met Bart Uijtdebroek, Sandra Oosterbaan en Neso Saponjic moeten proberen het eerste damesteam terug te brengen naar de Eerste Divisie.

In een paar jaar tijd is het eerste damesteam van HV Hellas afgezakt van de Eredivisie naar de Tweede Divisie. Vorig seizoen slaagde ook Nico Stet er niet in de voormalig Haagse grootmacht voor de Eerste Divisie te behouden, waarna hij besloot jeugdig trainerstalent een kans te geven. Het is komend seizoen dus de beurt aan Justin Pronk om de negatieve tendens van de laatste jaren te keren. Pronk doet dat niet alleen, in de trainersstaf wordt hij ondersteund door keepertrainer Bart Uijtdebroek en begeleidster Sandra Oosterbaan. Neso Saponjic gaat op interim basis trainingen verzorgen.

Selectie
De selectie van Dames 1 is vrijwel intact gebleven. De beide keepsters hadden eerder dit jaar al aangegeven aan hun laatste seizoen bezig te zijn. Hun plek wordt ingevuld door Naomi van der Geest vanuit de eigen jeugd en Sanne de Laater, overgekomen van Aalsmeer.