Home Honkbal Honkballers Storks liggen op koers

Honkballers Storks liggen op koers

Persbericht, Archieffoto: Robert Bos

Na acht wedstrijden in de Overgangsklasse staan de honkballers van Storks waar ze willen staan; bovenaan. In de eerste zes wedstrijden had de Kijkduinse ploeg betrekkelijk weinig moeite met de tegenstanders, maar afgelopen weekeinde hadden de mannen van coach Aldric Dunlop het bijzonder lastig.

Nadat zaterdag de thuiswedstrijd tegen Quick nog werd gewonnen met een uitblinkende Martin Kram op de heuvel, leden de Hagenaars de dag erna de eerste nederlaag van deze jaargang op het tweede honkbal niveau van Nederland. In Amersfoort verloor Storks nipt en onnodig met 3-2.

Euro Stars
Maar niet te lang getreurd, de komend weekenden staan weer dubbele ontmoetingen gepland. De Haagse koploper zal daarin de vier punten voorsprong op de ranglijst met hand en tand verdedigen en mogelijk uitbouwen. Stiekem wordt er aan het Schapenatjesduin in Kijkduin gehoopt op de titel en promotiewedstrijden met de nummer laatst van de Hoofdklasse. Maar zover is het nog lang niet. Eerst moet Storks aanstaand weekeinde de strijd aangaan met Euro Stars en een week later met het sterke The Hawks.