Home Handbal Mannen Hercules mannen te wisselvallig

Hercules mannen te wisselvallig

Redacteur: Ronald Mooiman/PR, Fotograaf: Olaf Otten (archief)

In de eerste divisie hebben de handballers van Hercules met 33-22 verloren in en tegen Nieuwegein. Door dit resultaat blijven de Hagenaars in de onderste regionen verkeren.

Het duel in Nieuwegein begon zeker niet slecht voor de Hagenaars. Hercules speelde gelijkwaardig aan de middenmoter en wellicht zat er een kans in op een zege. Ondanks dat de Hagenaars een zeer sterk en vooral hoog middenblok tegen zich hadden, bleef het volharden in het opzoeken van ditzelfde blok. Hierdoor kon Nieuwegein het balverlies van de gasten vaak o zetten in treffers in de break out. De thuisploeg met rust een voorsprong van zeven treffers.

Herpakt
In de tweede helft leek Hercules zich herpakt te hebben en liep het een aantal punten in. Toch bleek de opleving van korte duur waardoor de Nieuwegeiners nog verder konden weglopen en was Hercules aan een verloren opdracht bezig. Uiteindelijk werd er met 33-22 verloren, een teleurstellend resultaat voor de Haagse handballers.

Na de nederlaag in Nieuwegein staat Hercules nog steeds in de onderste regionen van de eerste divisie. Met slecht 5 punten uit 10 duels staat Hercules op een twaalfde plaats met alleen US en het Leidschendamse EHC onder zich.