Redacteur: Ronald Mooiman, Fotograaf: Patrick Dolkens

De handballers van Hercules hadden zaterdagavond in sporthal Boswijk weinig in te brengen tegen topploeg  E&O (18-34). De Hagenaars staan nog steeds op een voorlaatste plaats met alleen HARO uit Rotterdam onder zich.

Al snel waren de kaarten geschud bij het onderlinge duel tussen Hercules en E&O. De marge groeide en groeide naarmate de wedstrijd vorderde. Hercules, dat nog steeds zonder Nick Masmeijer en Mo Abdeldayem binnen de lijnen kwam, kon alleen in het begin van het duel in het spoor blijven van de gasten. Vooral in de tweede helft liep de Drentse formatie steeds verder weg.

“We speelden zaterdagavond geen goede wedstrijd”, erkende Yannick Boers. “ E&O was gewoon beter, maar we hadden het gat wel kleiner kunnen maken. Maar in bijna alles waren ze beter.”

“Het was niet best van onze kant,” vertelde Bart Batenburg na het eenzijdige duel. “En dat gold ook voor mezelf. E&O is verder, maar de echte wil om de huid duur te verkopen was er niet. Volgende week de laatste wedstrijd van de reguliere competitie, de Haagse derby, dat is altijd een wedstrijd apart.”