Home Biljarten Goede start SIS Schoonmaak in bekerfinale

Goede start SIS Schoonmaak in bekerfinale

Redacteur: Alex 't Lam, Fotograaf: Martin van Oostveen

De driebanders van SIS Schoonmaak zijn de KNBB Bekerfinale begonnen met een overwinning op Team Wim van der Sanden. De Hagenaars hadden woensdag in Oosterhout geen moeite met de op papier zwakste tegenstander in de poule en wonnen met 8-0. Donderdag en vrijdag volgen de poulewedstrijden tegen STZ Zundert en Dallinga.com.

Acht ploegen strijden van woensdag tot en met zondag om de KNBB Bekerfinale. Het is voor SIS Schoonmaak zaak eerst de poulefase te overleven, om vervolgens zaterdag en zondag de halve- en finale te bereiken en natuurlijk te winnen. Het team van manager Cor Trampe maakte op de openingsdag geen fout en won de vier partijen van Team Wim van der Sanden uit Veghel.

Glenn Hofman kreeg van Jack van Peer goed weerwerk maar won toch alle drie de sets (15-12, 15-13, 15-12). Jeffrey Jorissen had op tafel vier iets minder moeite met Charles Mekes (15-13, 15-8, 15-9). Raimond Burgman had van de vier ‘Hagenaars’ het hoogste gemiddelde (1,730) en won met 15-5, 15-10, 15-7 van Richard Brekelmans. Jean van Erp kende tegen Volkan Cetin een valse start  (11-15), maar herstelde zich en won de volgende sets met 15-2 en 15-5.

Donderdag staat het Haagse kwartet tegenover STZ Zundert, de winnaar van de andere poulewedstrijd tegen Dallinga.com. Dat wordt vrijdag de tegenstander.