Home Voetbal ADO Den Haag Geen stunt in Arnhem; Het seizoen voor ADO Den Haag zit erop

Geen stunt in Arnhem; Het seizoen voor ADO Den Haag zit erop

Redacteur: Hans Kulk, Archieffoto: Robert John Henderson

Zoals verwacht is ADO Den Haag zaterdagavond uitgeschakeld voor een plaats in de finale van de play-offs. Na de 2-5 thuisnederlaag tegen Vitesse werd in Arnhem ook verloren: 2-1.

Een mooi seizoen voor ADO Den Haag kwam zaterdag tot een einde. De ploeg van Alfons Groenendijk werd door Vitesse uitgeschakeld in de play-offs voor een plek in de voorronde van de Europa League. Toch was het met een zevende plaats een gedenkwaardig seizoen volgens de coach van de Hagenezen.

ADO leeft
“Natuurlijk overheerst nu de teleurstelling en is het moeilijk, maar ik weet zeker dat we het goede gevoel kunnen meenemen naar het volgende seizoen. De club leeft weer en de supporters staan er vol achter. Daar moeten wij aan vasthouden”, sprak Groenendijk voor de camera’s van TV West.

Geen verwijten
De groen-gelen lieten zich niet zomaar naar de slachtbank leiden. “Ik kan niemand iets verwijten”, gaf Groenendijk aan. “Wij hebben het geprobeerd om het hier in Arnhem in brand te zetten. Dat is niet gelukt. Wij hadden ook nog een kans op de 2-2. Het is helaas niet gelukt om er een positief resultaat uit te halen.”

Beugelsdijk en Groothuizen
Voor de fans van ADO Den Haag lonkt overigens goed nieuws. Tom Beugelsdijk tekent waarschijnlijk op korte termijn bij, terwijl doelman Indy Groothuizen ook graag bij de Residentieclub wil blijven. “Of ik wil openbreken en verlengen”? Ja! Ik ben nog niet klaar bij ADO Den Haag.”