Home Hockey Mannen Cartouche sluit af met ruime zege en plek vier

Cartouche sluit af met ruime zege en plek vier

Redacteur: Derk Pelle, Fotograaf Hein Athmer

De hockeymannen van Cartouche hebben de Overgangsklasse B afgesloten met een 6-2 zege op Gooische en een vierde plaats in het eindklassement. Daarmee liep de ploeg dan wel de play-offs mis, maar verzekerde het zich wel van een plek volgend seizoen in de Promotieklasse.

Het was zondagmiddag een wedstrijd om des keizers baard, waar voor beide ploegen inderdaad niets meer op het spel stond. Dat was ook te merken op het veld, want de echte felheid ontbrak.

De thuisploeg was zondagmiddag wel de betere en kwam snel tot een aantal goede mogelijkheden. Het was Steven Doorman die de ban brak door uit een corner de 1-0 te maken. Niet lang daarna verdubbelde Jasper Siebert de voorsprong.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld waarin de scherpte opnieuw ver te zoeken was. Dit had de aansluitingstreffer van Gooische tot gevolg. Daarna trok de thuisploeg de wedstrijd naar zich toe en liep het in rap tempo uit naar een 6-1 voorsprong. Achtereenvolgens werd er gescoord door Timmo Kranstauber, Martijn van Oort, Yorick van der Vis en Bart Bedet. In de slotseconde deed Gooische nog wat terug door mooi de 6-2 te maken.