Home Voetbal Ajax geeft basisspelers rust tegen Scheveningen

Ajax geeft basisspelers rust tegen Scheveningen

In de bekerwedstrijd tegen Ajax zullen de voetballers van SVV Scheveningen enkele bekende spelers van de topclub niet tegenkomen. Ajax-trainer Marcel Keizer laat woensdag onder meer André Onana, Donny van de Beek en Amin Younes achter in Amsterdam.

Woensdag is het D-Day voor SVV Scheveningen. In het ADO Den Haag Stadion spelen de Schollekoppen in de eerste ronde van de KNVB Beker tegen het grote Ajax. De profs denken het tegen de Scheveningse amateurs te kunnen doen zonder Onana, Van de Beek en Younes, maar ook Mateo Cassierra ontbreekt in de selectie. De Colombiaan, die dit seizoen alleen bij Jong Ajax in actie kwam, krijgt rust.

Er blijft nog genoeg kwaliteit over bij Ajax. De volgende spelers reizen woensdag wel af naar het Cars Jeans Stadion: Benjamin van Leer, Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Max Wöber, Nick Viergever, Mitchell Dijks, Deyovaisio Zeefuik, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Siem de Jong, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Vaclav Cerny, Kasper Dolberg en Justin Kluivert.