Bron: Den Haag FM/Omroep West, Fotograaf: Martin van Oostveen

ADO Den Haag heeft ook het achtste oefenduel in aanloop naar het nieuwe seizoen gewonnen. Tegen eerstedivisionist De Graafschap werd het zaterdag in het eigen Cars Jeans Stadion 1-0. Net als dinsdag tegen MVV was Danny Bakker de matchwinner.

In een matige eerste helft was ADO Den Haag de bovenliggende partij, maar wist het veldoverwicht niet in doelpunten om te zetten. Met een rake vrije trap zorgde Bakker erin de tweede helft voor dat de formatie van trainer Fons Groenendijk ongeslagen bleef tijdens deze voorbereiding. Het was de vierde opeenvolgende keer dat Bakker scoorde in een oefenwedstrijd.

Hooi en Lamprou
Groenendijk startte met de kersverse aankoop Elson Hooi in de basis. Op de tribune zat Kostas Lamprou, een mogelijke volgende aankoop van de Hagenaars. De Griekse keeper kwam afgelopen seizoen nog voor Willem II uit, maar is momenteel nog zonder club.

China
De volgende oefenwedstrijd wordt volgende week zaterdag gespeeld in China. Daar neemt ADO het op tegen Beijing Enterprises. Op zaterdag 5 augustus vindt het laatste oefenduel plaats. Om 14.30 uur is Excelsior de tegenstander in Den Haag.