Home Voetbal ADO Den Haag ADO Den Haag bezorgt oud-trainer Fraser slechte avond

ADO Den Haag bezorgt oud-trainer Fraser slechte avond

Redacteur: Hans Kulk, Fotograaf: Martin van Oostveen

ADO Den Haag heeft oud-coach Henk Fraser, nu nog in dienst bij Vitesse, met een kater terug naar Arnhem gestuurd. De groen-gelen wonnen in een vol Cars Jeans Stadion met 1-0. Sheraldo Becker scoorde het enige doelpunt van het duel.

In het Zuiderpark was hij supporters coördinator, in het Cars Jeans Stadion versloeg hij voor Den Haag FM de wedstrijden van ADO Den Haag. Kees te Gussinklo. Deze sportverslaggever pur sang overleed woensdag plotseling op 64-jarige leeftijd.

Sportaholic
‘Verloofd’ met het vroegere FC Den Haag,  ‘getrouwd’ met het huidige ADO Den Haag. Zonder de aanwezigheid van deze ‘recht voor zijn raap zijnde’ sportaholic wonnen de groen-gelen donderdagavond met 1-0 van Vitesse. Drie punten als dank voor bewezen diensten? Wij zullen het nooit weten.

Topprestatie
Sheraldo Becker scoorde kort na rust het enige doelpunt van de wedstrijd. Rennend als Usain Bolt, scorend als Lionel Messi. En blij als een kind na zijn treffer. “Wij hebben vandaag met zijn allen een topprestatie geleverd”, riep de schutter na afloop van het duel met een schaterlach.

‘Hartverwarmend’
Ook coach Alfons Groenendijk was euforisch over de prestatie van zijn ploeggie. “Compliment aan de jongens. Wilskracht maakte het verschil. Dat sloeg ook over naar de tribunes. Het was een feest, hartverwarmend.”

Groningen
Aanstaande zondag staat alweer het volgende duel voor de Hagenezen op het programma. De ploeg van Groenendijk gaat dan op bezoek bij FC Groningen.

En Keessie? Die zal zijn ploeggie ook vanaf ‘boven’ blijven volgen.