Aanvraagformulier voor gratis e-book over sportfotografie

“Het onverwachte van sport maakt het anders dan andere vormen van fotografie”, zegt Marcel van der Looij, fotograaf en schrijver van het boek ‘Het boek over Sport Fotografie’.“Je kunt bijna niets regisseren. Het vraagt kennis van het spel, improvisatie en de kunst om externe factoren te reduceren of juist te gebruiken.”

Van der Looij heeft tien jaar ervaring als sportfotograaf gebundeld in een gratis e-book voor de (beginnende) fotograaf. Maar ook de iets meer ervaren amateur sportfotograaf kan lering trekken uit het 180 pagina’s telen boek vol tips en tricks.

Download hieronder dus ‘Het boek over Sport Fotografie’ door het invullen van uw e-mailadres, waarna u een download link krijgt terug gemaild.

Het versturen naar Gmail adressen kan problematisch zijn. Indien mogelijk graag een ander emailadres opgeven als retouradres.

Auteur Marcel van der Looij stelt dit e-book gratis ter beschikking voor geïnteresseerden, maar …

“Ik zou het leuk vinden als mensen een kleine donatie aan Haagse Topsport zouden doen. Een vrijwilligersorganisatie pur sang, die zich met hun website vol verhalen, verslagen en foto’s al jaren volledig richt op topsport in Den Haag en omstreken.”

Het rekeningnummer van Haagse Topsport is NL96 INGB 0007 5590 54

“Geef de moed niet te snel op. De eerste 10.000 foto’s zijn het nog niet, maar ga door! Leer van andere fotografen en ontwikkel je eigen stijl.”